Een bewuste keuze voor een uniek merk:

Clephar, het enige dermatocosmetica merk in Nederland

De term Dermatocosmetica is de officiële benaming voor producten die een stap verder gaan dan enkel hydrateren & verzorgen en op de grens liggen tussen “cosmetica” en “medicamenten.”

Terwijl reguliere cosmetica en cosmeceuticals in hoofdzaak de buitenste huidlagen voeden, gaat Clephar verder en dieper de huid in door gebruik van unieke transportsystemen, daar waar ze de huidcellen (re)activeren en belangrijke tekorten aanvullen met een maximale dosis aan actieve werkstoffen.

Dit alles leidt tot een wetenschappelijk bewezen resultaat en gegarandeerde huidverbetering!

Clephar heeft zich gespecialiseerd in producten met de hoogst mogelijke kwaliteit, met zuivere en actieve ingrediënten

Clephar producten zijn Hypo allergeen volgens strenge farmaceutische richtlijnen wat de producten geschikt maakt voor echt ALLE huidtypen, ook de zeer gevoelige, allergische en atopische eczeem huidjes.

Er worden uitsluitend huid eigen en huid gelijkende werkstoffen gebruikt in de producten

Alle producten bevatten lipide laag ( beschermingsfilm van de huid ) herstellende werkstoffen.

Met cosmetica producten verzorg je alleen de hoornlaag (de bovenste zichtbare laag), met Dermatocosmetica verzorg je tot in het basaal membraan waar de fibroblasten zich bevinden voor aanmaak van o.a. Collageen… dit zonder gebruik van apparatuur!

Clephar producten bevatten geen enkele onnodige toevoeging.

Een unieke combinatie van zonnefilters garandeert naast SPF bescherming de hoogst denkbare UVA bescherming = UVA ULTRA 80/90% in elk Clephar product, zowel Skin Care voor dagelijkse verzorging als zonneproducten!

Tevens zijn alle Clephar verzorgingsproducten (met uitzondering van fruitzuur producten) PH HUID NEUTRAAL, dit zorgt ervoor dat de huid niet trekkerig aanvoelt en brengt rust in de huid.

Alle skincare en suncare producten bevatten IR bescherming – tegen warmte – verminderd de kans op zonne- en warmte allergie aanzienlijk.

Anti Aging nr. 1
Bescherm je huid tegen UVA, UVB, HEV, IR straling en tegen pollutie – de Clephar formules doen dit als geen ander!

Begin chat
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?
Basicbeauty Huidverbetering
Hallo, ik ben Carla, waarmee kan ik je helpen?